Loader Logo
background-cover

Hvem vi er

Lipault, den unge merkevaren fra Paris som tilbyr vesker, kofferter og tilbehør, revolusjonerte bagasjebransjen og skinnbransjen med stil, farger og uttrykk.

Lipault er personifiseringen av originalitet og fantasi og sprer en sinnstilstand: en positiv og uhindret merkevare. Hvert skritt blir til et eventyr, Paris blir en lekeplass og mote blir en uttrykksform.

  • Paris
  • Gode vibrasjoner
  • Farger
Lipault henter inspirasjon fra dagens Paris, en urban, moderne og av og til hemmelig by som er i konstant fornyelse. En inspirasjonskilde: pariserinnen. Merkevaren henter inspirasjon fra naturlig eleganse, uformelt utseende, subtil sensualitet og det som gir den en unik følelse. Hvert skritt blir til et eventyr, Paris en lekeplass og mote blir en uttrykksform.
Lipaults kjerne er resolutt feminin og energisk. Uforskammet, leken, sprudlende og dristig – Lipault er for alle kvinner, selvstendige i både motestilen og livet. For dem som tør å gå mot strømmen, som skaper, mix&matcher på nytt og møter hverandre med et smil.
Farger som inspirasjon, år etter år og sesong etter sesong. Fargerik og glitrende kolleksjon for å fortrylle garderoben din og gi antrekkene en ny vri. Fra kirsebærrød til klarblå til sennepsgul og khaki – Lipault henter tilbake klassikerne og leker med farger. Uendelige paletter, dype og levende farger, Lipault fornyer fargene for å gjøre hver eneste dag unik.